Aanmelden 2023

Middels onderstaand formulier kunt u zich aanmelden als standhouder voor Kunstmarkt Wezup 2023.  

Corona disclaimer
Hopelijk kan de Kunstmarkt Wezup in 2023 doorgang vinden. Omdat het moeilijk is in te schatten of de situatie in augustus geschikt is om op verantwoorde wijze de kunstmarkt te houden is inschrijving onder voorbehoud en afhankelijk van het verkrijgen van de vereiste vergunningen en afhankelijk van de in augustus geldende of te verwachte overheidsmaatregelen.

  Locatie en voorkeur

  De deelnamekosten voor 2023 bedragen voor alle locaties € 48.
  Overdekte locaties bestaan uit twee tafels van ieder 2 meter.
  Buitenlocaties bestaan uit een marktkraam van 4 meter (met zeildak)

  Op enkele overdekte locaties kan voor stroom gezorgd worden, maar alleen voor verlichting met leds. Het gebruik van waterkokers, koffiezetapparaten, elektrische verwarming of ventilatoren is om veiligheidsoverwegingen niet toestaan.

  Geef hier uw voorkeur aan:

  > Toestemming gebruik van foto’s

  Tijdens Kunstmarkt Wezup op 13 augustus 2023 worden foto’s voor de website (en Facebook pagina) van de organisator gemaakt. Deze foto’s kunnen ook op de website en Facebook pagina van het dorp Wezup (wezup.info) gebruikt worden. Verder verstrekt de Stichting soms foto’s bij persberichten, aankondigingen of aan media die willen berichten over Kunstmarkt Wezup.

  Ook als u niet specifiek met uw kunst en producten gefotografeerd wilt worden, kan u op overzichtsfoto’s eventueel te zien zijn.

  Geeft u toestemming om eventuele foto's van u en uw kunst en producten voor bovenstaande doeleinden te gebruiken?

  > Toestemming vermelding op deelnemerslijst van Kunstmarkt Wezup website

  De Kunstmarkt Wezup wil op de eigen website zowel standhouders als bezoekers van dienst te zijn.

  Geeft u toestemming om op de deelnemerslijst van de Kunstmarkt Wezup website met naam, kunstuiting en webadres vermeld te worden?